Op de Akkers
Logo Logo

Goed nieuws! De 55 woningen van Op de Akkers fase 2 zijn per vandaag in verkoop. Op de website kan je alle verkoopdocumenten terugvinden bij je favoriete bouwnummer onder het kopje Downloads. De documenten vind je ook in je Mijn Eigen Huis-account, waarmee je je voorkeuren door kunt geven.

Lees verder

Na de uiterst succesvolle verkoop van Op de Akkers fase 1, zijn we blij te kunnen melden dat we binnenkort ook met de tweede fase in verkoop gaan. De 55 woningen uit deze fase gaan op 18 juni in de verkoop. Lees snel verder hoe de procedure eruitziet!

Lees verder

Goed nieuws voor iedereen die nieuwsgierig is naar de woningen van Op de Akkers fase 2! We kunnen inmiddels de kaart met jullie delen waarop te zien waar alle woningen in dit project precies liggen.

Lees verder

Na het succes van Op de Akkers fase 1 hebben we goed nieuws voor iedereen die geen woning wist te bemachtigen; er komt een tweede fase van dit mooie nieuwbouwproject in De Lier.

Lees verder

Bijna een maand geleden is het al, de datum waarop de eerste fase van Op de Akkers in verkoop ging. Deze wijk, onderdeel van het project Lierkwartier, bestond uit 80 woningen. Inmiddels kunnen we jullie een update geven over hoe de verkoop is gegaan!

Lees verder

Het is dan eindelijk zover, de 80 woningen van Op de Akkers fase 1 zijn in verkoop! Alle documenten over de verschillende bouwnummers zijn op de website terug te vinden, en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Kijk gauw of je droomwoning er bij zit en geef je voorkeuren door via je Mijn Eigen Huis-account.

Lees verder

Goed nieuws! De datum van de start verkoop van de 80 woningen van Op de Akkers fase 1 is bekend. Zorg ervoor dat donderdag 26 maart omcirkeld staat in je agenda. Je vindt alle informatie door naar jouw favoriete woningtype te gaan en vervolgens te klikken op een van de bouwnummers.

Lees verder

Goed nieuws! We kunnen inmiddels duidelijkheid geven over de start verkoop van Op de Akkers fase 1, en over hoe de toewijzing is geregeld. Lees snel verder!

Lees verder

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! De definitieve prijzen van de woningen van fase 1 in Op de Akkers zijn bekend! Je vindt ze bij het woningaanbod. Daar zijn vanaf nu alle woningtypes te vinden. Kijk snel of jouw droomhuis binnen je budget valt!

Lees verder

De drie wijken die samen Lierkwartier vormen, worden gebouwd op een plek waar voorheen vooral kassen stonden. Met de realisatie van Lierkwartier is één van de randvoorwaarden dat het een duurzaam project wordt, waarbij klimaatbestendigheid het sleutelwoord is.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.