In aanbouw

Aan de Lanen

Na Op de Akkers is Aan de Lanen de tweede wijk in het kindvriendelijke nieuwbouwgebied Lierkwartier. Een wijk waarin het dorpse karakter van het gezellige De Lier écht tot leven komt. Met veel variatie in woningen, tuinen en groene erfafscheidingen, houten gevelelementen en veranda’s. Wonen in een natuurrijke omgeving, met de steden Delft en Den Haag binnen handbereik. Hier ervaar je thuiskomen zoals je nergens anders doet, met veel ruimte voor de kinderen.

image alt

Genieten van stilte en natuur

Door de aanleg van water en groen - onderling en in de buurt zelf - krijgen de wijken in Lierkwartier de dorpse sfeer die past bij De Lier. Ook is er een goede aansluiting op het bestaande groen, water en de ecologische structuren in de omgeving. Aan de Lanen vormt samen met Op de Akkers een geheel nieuw woongebied, met centraal in de buurt een waterrijke ontmoetingsplek. Hier bieden speelplekken op en aan water kinderen de ruimte om op zoek te gaan naar avontuur. Aan de Lanen is echt een plek om te genieten van de stilte en de natuur.

image alt

Iedere akker een eigen uitstraling

Het kenmerk van een dorp is diversiteit en dat zie je terug in Lierkwartier. Om een dorps woonmilieu te realiseren zijn de woningen in Aan de Lanen verdeeld over 3 woonakkers, met elk een eigen uitstraling, onder andere door gebruik van materiaal, kleur van de gevel en dakvlak, toevoegingen aan de gevel en erfafscheidingen. Zo creëren we respectievelijk 3 woonmilieus: klassiek landelijk, dorps landelijk en chique landelijk.

  De visie op Aan de Lanen
  Bekijk de planning