In aanbouw

Op de Akkers

Grenzend aan water, de Veilingweg, de Duitslandlaan en Swaandrift is Op de Akkers ontwikkeld. Waar je heerlijk woont en recreëert middenin het groen. En dat allemaal op een steenworp afstand van Den Haag, Rotterdam en Delft.

image alt

Water en groen

De wijk Op de Akkers ligt het dichtst bij de bestaande bouw in De Lier en is als eerste wijk van het project Lierkwartier gerealiseerd. Met veel water en groen is dit het hart van de buurt. De vroegere akkers van het gebied dienen als inspiratie voor de bouwstijl van de woningen. Met verschillende kleuraccenten is het onderscheid tussen de woonblokken benadrukt. Daarnaast heeft de architectuur landelijke kenmerken zoals luiken, lage goot en een lang dakvlak gebruikt. Op de Akkers is een sfeervolle wijk, waar sociale betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

image alt

Vrienden en familie

Na werk een hapje eten met het gezin of in het weekend op de koffie bij de buurtjes. Met lekker weer gaat de barbecue aan en is het zoete inval. Iedereen drinkt een glaasje en geniet van de zwoele zomeravond. Op de Akkers staat voor vrienden, familie en vooral gezelligheid. Iedereen is welkom, dat maakt deze buurt de perfecte plek om te groeien en ontmoeten.

  Lees meer over duurzaamheid
  Lees de veel gestelde vragen over de wijk