100% verkocht

In aanbouw

Aan de Lanen Appartementen

Dit appartementengebouw is een nieuwe blikvanger in De Lier! Het bestaat uit 47 compacte, betaalbare appartementen in de wijk Aan de Lanen. Deze worden gerealiseerd in een fraai gebouw met (op sommige stukken) vier woonlagen. De landelijke architectuur sluit aan bij de woningen in de wijk. Dit is Aan de Lanen Appartementen.

image alt

Jouw nieuwe thuis in De Lier

Lierkwartier is een wijk waar jong en oud samen genieten van groen en water in een duurzame omgeving. Het nieuwe thuis voor starters, groeiers en levensgenieters, met een rijkdom aan voorzieningen in de buurt. Daarin kunnen appartementen natuurlijk niet ontbreken. En die worden nu gebouwd in de ruim opgezette wijk Aan de Lanen.

Het fraaie appartementengebouw bestaat uit drie tot vier woonlagen met in totaal 45 compacte 2-kamerappartementen en een tweetal 3-kamerappartementen op de vierde woonlaag. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte op het noordwesten of zuidwesten.

image alt

Genieten van stilte en natuur

Door de aanleg van water en groen - onderling en in de buurt zelf - krijgen alle wijken in Lierkwartier de dorpse sfeer die past bij De Lier. Ook is er een goede aansluiting op het bestaande groen, water en de ecologische structuren in de omgeving. De wijken Aan de Lanen en Op de Akkers vormen samen een nieuw woongebied, met centraal een waterrijke ontmoetingsplek; het Vlasland, met speelplekken op en aan het water voor kleine avonturiers.

De appartementen liggen aan het Vlasland, zodat dit ook goed bereikbaar is voor die mensen met minder buitenruimte. Want Aan de Lanen is echt een plek om te genieten van de stilte en de natuur.

  Neem contact met ons op
  Bekijk de planning