Aan de Lanen Appartementen

Er komt weer iets nieuws in Lierkwartier! Het nieuwe woongebied in De Lier wordt uitgebreid met 47 compacte, betaalbare appartementen in de wijk Aan de Lanen. Deze worden gerealiseerd in een fraai appartementengebouw met maximaal 4 woonlagen, met stijlvolle landelijke architectuur die aansluit bij de woningen in de wijk. Betaalbaar wonen in De Lier? Maak kennis met de Aan de Lanen Appartementen.

image alt

Jouw nieuwe thuis in De Lier

Lierkwartier is een wijk waar jong en oud samen genieten van groen en water in een duurzame omgeving. Het nieuwe thuis voor starters, groeiers en levensgenieters, met een rijkdom aan voorzieningen in de buurt. Daarin kunnen appartementen natuurlijk niet ontbreken. En die komen er nu, in de ruim opgezette wijk Aan de Lanen.

Het fraaie appartementengebouw bestaat uit 3 woonlagen met in totaal 45 compacte 2-kamerappartementen en een tweetal 3-kamerappartementen op de 4e woonlaag. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte op het noordwesten of zuidwesten.

image alt

Genieten van stilte en natuur

Door de aanleg van water en groen - onderling en in de buurt zelf - krijgen alle wijken in Lierkwartier de dorpse sfeer die past bij De Lier. Ook is er een goede aansluiting op het bestaande groen, water en de ecologische structuren in de omgeving. De wijken Aan de Lanen en Op de Akkers vormen samen een nieuw woongebied, met centraal een waterrijke ontmoetingsplek; het Vlasland, met speelplekken op en aan het water voor kleine avonturiers.

De appartementen liggen aan het Vlasland, zodat dit ook goed bereikbaar is voor die mensen met minder buitenruimte. Want Aan de Lanen is echt een plek om te genieten van de stilte en de natuur.

Blijf op de hoogte

Interesse in één van deze appartementen meld je dan nu snel aan. Half november gaan deze appartementen al in verkoop. Op de pagina woning kopen lees je alvast welke appartementen wellicht voor jou in aanmerking komen. Zie jij jezelf wel wonen in één van deze appartementen? Bekijk de 2- en 3-kamerappartementen en geef je NAW-gegevens door op de pagina Woningen. Dan ontvang je ook binnenkort de uitnodiging van de online start verkoop.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning