Planning Aan de Lanen Appartementen

Aan de Lanen Appartementen is de 3e wijk van het nieuwe woongebied Lierkwartier. Na het doorslaande succes van de wijken Op de Akkers en de nieuwbouwwoningen in Aan de Lanen, zijn we nu achter de schermen bezig met de appartementen in Aan de Lanen.

image alt

Van start verkoop naar je verhuizing

Van start verkoop naar je verhuizing doorloop je meerdere fases. Deze leggen we je hieronder in de basis uit. Voor meer informatie over het verkoopproces ga je naar de pagina Woning kopen.

Appartement kopen? Zo werkt het!

Start Verkoop

Op 16 november 2021 is de verkoop van de appartementen gestart, bekijk het actuele aanbod op de pagina woningen

Start bouw

Zodra 70% van de appartementen is verkocht, de grond bouwrijp is én de omgevingsvergunning onherroepelijk is verklaard, krijgt de aannemer de opdracht te starten met de bouw. Uiteraard heeft de aannemer dan nog wel een aantal maanden voorbereidingstijd nodig voordat de werkzaamheden daadwerkelijk starten. De aannemer zal tijdens de bouw een steeds duidelijkere planning communiceren.

Oplevering

Op dit moment valt nog geen realistische voorspelling te doen wanneer de appartementen van Aan de Lanen Appartementen worden opgeleverd. Zodra de bouw start, kunnen we hier meer concrete informatie over geven.

Een appartement kopen? Zo werkt het
Ook wonen in een appartement? Bekijk het aanbod