Fase 2 in verkoop

Aan de Singel

Lierkwartier breidt zich nog verder uit! Na de deelgebieden Op de Akkers en Aan de Lanen is Aan de Singel de volgende wijk in het groene en kindvriendelijke Lierkwartier. Deze nieuwe ‘Wilgenbuurt’ wordt omringd door groen en water. Met de Wilgenplas in het hart van de wijk. En toch op een steenworp afstand van de stad. Hier settel je jezelf in de (voor)tuin met een koud drankje en geniet je van het uitzicht over het water. Terwijl je kinderen spelen met de buurkinderen pal voor je in het gras. Links van je zit de buurman een krant te lezen. Zie je het voor je? Zo voelt wonen in Aan de Singel. Een groene wijk voor jong en oud!

image alt

Laatste woningen Aan de Singel te koop

Na het succes van Aan de Singel fase 1 kon een vervolg niet uitblijven. En dus was daar dit voorjaar de verkoop van fase 2. De 64 woningen in deze vervolgfase zijn eveneens in trek, want er zijn nog maar enkele bouwnummers beschikbaar. Interesse in een eengezinswoning in De Lier? Je kunt je nog inschrijven als reserve-kandidaat voor dit project! Klik op jouw favoriete bouwnummer(s) en schrijf je in.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Vier zones met één sfeer

Wonen aan het water, overal wandelpaden, groene speelplekken, veranda’s, een autovrij hart en vrijuit spelende kinderen. Dat is wonen in de nieuwe en waterrijke Wilgenbuurt. Een wijk met vier sfeervolle zones met circa 107 woningen. Alles speelt zich af rond de Wilgenplas middenin het autovrije Wilgenhart. Een groene wijk die ruimte biedt voor ontmoeten, recreatie en veilig spelen. Hier vind je een mix van moderne en landelijke rijwoningen, tweekappers mét garage en vrijstaande woningen. En elk hun eigen duurzame karakter, zowel in bouw- als woonstijl. Woningen met verschillende gevels van baksteen en hout, duurzame materialen in aardetinten, opvallende kapvormen, nestkastjes in kopgevels en sfeervolle veranda’s aan de voorkant. Zie je jezelf al wonen in deze groene oase?

Nieuwbouw Lierkwartier Aan de Singel
image alt

Ontmoeten in de voortuin

Er is genoeg ruimte om buiten te genieten in deze ruim opgezette wijk. Spontaan een barbecue bij de buren, even een avondwandeling door de wijk, eendjes voeren met je kinderen, picknicken in het gras voor je pergola. Aan de Singel ademt rust uit. Hier hoef je niets en alles mag. Een gezellige wijk voor jong en oud. Versierd met bomen, planten, bloemen en kruiden. Waar je je buren gedag zegt en je even een praatje maakt in je voortuin. Een gemoedelijke plek om te recreëren, spelen en ontmoeten!

Wonen in De Lier

Zie jij jouw nieuwe toekomst voor je in Aan de Singel? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. De komende tijd breiden we de website steeds verder uit met nieuwe informatie over de woningen. Als je niks wil missen, schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Dan sturen we je per e-mail het laatste nieuws.