Opgeleverd

Huurwoningen in De Lier; dit is hoe het zit!

17 september '21

Lierkwartier is volop in ontwikkeling. De eerste woningen zijn inmiddels bijna opgeleverd. In het totaalplan van Lierkwartier zijn ook twee appartementengebouwen met sociale huurwoningen opgenomen. We vertellen je graag meer over deze appartementen die wij Liermolen noemen, en hoe je hiervoor in aanmerking komt.

Twee gebouwen met 66 huurappartementen

Lierkwartier bestaat uit drie deelgebieden: Op de Akkers, Aan de Kade en Aan de Lanen. In deelgebied Op de Akkers komen twee appartementencomplexen Liermolen met drie verdiepingen en elk 33 sociale huurappartementen. Tussen de gebouwen komt groen, en zijn parkeerplaatsen voor de huurwoningen opgenomen. De twee blokken zijn omkaderd door een groene zone. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers en variëren in grootte van ca. 55 m2 tot 78 m2. Tevens zijn er 67 parkeerplaatsen rondom de complexen te vinden.

Wilt u hier graag wonen?

Woningcorporatie Arcade verhuurt de sociale huurappartementen Liermolen. Op dit moment zijn de huurprijzen nog niet bekend. De prognose voor de start bouw is oktober / november 2021. Enkele weken voor oplevering publiceert Arcade de woningen op www.woonnet-haaglanden.nl. Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij Woonnet Haaglanden. Meer informatie vindt u op www.arcadewonen.nl of https://www.woonnet-haaglanden.nl/
Heb je vragen? Kijk of je vraag wordt beantwoord op de pagina ‘Vraag & Antwoord’.

Naar de site van Woonnet Haaglanden