Planning Aan de Singel

In Aan de Singel, het nieuwbouwplan in De Lier, realiseren we circa 107 eengezinswoningen en enkele appartementengebouwen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Aan de Singel.

Fase 1 in verkoop

Op 30 augustus 2023 is de verkoop van 43 woningen in Aan de Singel fase 1 gestart en op 19 september 2023 heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden.

Alle nog beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

 

Wat kun je verwachten?

De woningen van fase 1 zijn toegewezen. Wil jij ook graag wonen in Aan de Singel? Dan hebben we goed nieuws, want er komt nog nieuw aanbod aan. Wil je niets missen, klik dan onderaan de pagina op de aanmeldknop om je in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld 1 tot 1,5 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Meer weten over de bereikbaarheid? Je leest het hier
Hoe duurzaam is Aan de Singel? Lees het hier