Planning Aan de Singel

In Aan de Singel, het nieuwbouwplan in De Lier, realiseren we circa 107 eengezinswoningen en enkele appartementengebouwen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Aan de Singel.

Verkoop Lierkwartier Aan de Singel in voorbereiding

Op dit moment zijn we bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van fase 1 met 42 woningen in Lierkwartier Aan de Singel. Naar verwachting start de verkoop in de zomer van 2023. Zodra de start verkoopdatum definitief is, informeren we je hierover op de pagina Nieuws én via de nieuwsbrief van Lierkwartier Aan de Singel. Enkele weken eerder staan de woningtypes online en kun je je inschrijven als belangstellende.

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website. Alle nieuwe informatie, zoals de (concept)plattegronden en de (concept)impressies, vind je terug op de pagina woningen wanneer deze online staat. Uiteraard melden we het zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Houd hiervoor het nieuws in de gaten.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Lierkwartier Aan de Singel? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. Kun je niet wachten om Lierkwartier Aan de Singel te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

  • Circa 2 maanden voordat de verkoop start delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Woning kopen.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Meer weten over de bereikbaarheid? Je leest het hier
Hoe duurzaam is Aan de Singel? Lees het hier