Planning Aan de Singel

In Aan de Singel, het nieuwbouwplan in De Lier, realiseren we circa 107 eengezinswoningen en enkele appartementengebouwen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Aan de Singel.

Verkoop fase 2 is gestart

Het is zover, de verkoop van Aan de Singel fase 2 is gestart. Vanaf nu vind je alle verkoopstukken online bij de bouwnummers. Denk hierbij aan de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, et cetera. Je kunt je nu inschrijven op maximaal vijf bouwnummers. Dit kan tot vrijdag 29 maart 15.00 uur. Op woensdag 10 april worden de woningen toegewezen. Dit gebeurt bij Aan de Singel op basis van gemeentelijke toewijzingssysteem. Kijk voor meer informatie over het proces van verkoop en toewijzing op de pagina 'Woning kopen' onder het kopje 'service'.

Geef nu je voorkeuren door

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten.

Wel kunnen we al een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. Dit gebeurt naar verwachting eind 2026. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld 1,5 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Planning voorgaande fases

Meer weten over de bereikbaarheid? Je leest het hier
Hoe duurzaam is Aan de Singel? Lees het hier