Planning Aan de Singel

In Aan de Singel, het nieuwbouwplan in De Lier, realiseren we circa 107 eengezinswoningen en enkele appartementengebouwen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Aan de Singel.

Fase 2 in verkoop

Onlangs is de verkoop van 64 woningen in Aan de Singel fase 2 gestart en inmiddels heeft de toewijzing plaatsgevonden. Alle nog beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er nog bouwnummers vrij of onder optie? Dan kun je op deze bouwnummers direct een optie aanvragen of jezelf aanmelden als reserve-kandidaat. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

 

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten.

Wel kunnen we al een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. Dit gebeurt naar verwachting eind 2026. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld 1,5 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Planning voorgaande fases

Meer weten over de bereikbaarheid? Je leest het hier
Hoe duurzaam is Aan de Singel? Lees het hier