Verkoopevenement Aan de Singel fase 2 op dinsdag 26 maart

18 maart '24

Kom langs op het verkoopevenement van Lierkwartier Aan de Singel fase 2 op dinsdag 26 maart aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en komt u alles te weten over het nieuwbouwproject. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en Rabobank. De informatieavond vindt plaats bij NON Bar aan de Hoofdstraat 26 in De Lier. Je bent van harte welkom vanaf 17.00 uur en het eindigt omstreeks 18.30 uur.

26 maart 2024

Verkoopevenement Aan de Singel fase 2

In NON Bar (17.00 uur - 18.30 uur). Adres: Hoofdstraat 26, De Lier.

image alt

Wonen rond de Wilgenplas

Zie jij jezelf al wonen in deze nieuwe ‘Wilgenbuurt’ die wordt omringd door groen en water? Met de Wilgenplas in het hart van de wijk. Hier geniet je van het uitzicht over het water, terwijl je kinderen spelen met de buurkinderen pal voor je in het gras. Links van je zit de buurman in zijn voortuin een krant te lezen. Zie je het voor je? Zo voelt wonen in Aan de Singel. Een groene wijk voor jong en oud! Fase 2 bestaat uit 64 woningen.

Bekijk het woningaanbod

Online verkoop gestart

Op het verkoopevenement krijg je antwoord op al jouw vragen. De online verkoop is reeds gestart. De inschrijfperiode sluit op vrijdag 29 maart 15.00 uur, dus je hebt ook na het evenement nog ruim de tijd om de juiste beslissing te maken.

Meer verkoopinformatie
  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen