Verkoopevenement Aan de Singel fase 1 op woensdag 6 september

4 september '23

Kom langs op het verkoopevenement van Lierkwartier Aan de Singel fase 1 op woensdag 6 september aanstaande. Tijdens dit evenement is er een verkoopbrochure beschikbaar en komt u alles te weten over het nieuwbouwproject. Ook is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en Rabobank. De informatieavond vindt plaats bij NON Bar aan de Hoofdstraat 26 in De Lier. Je bent van harte welkom vanaf 17.00 uur en het eindigt omstreeks 18.30 uur.

6 september 2023

Verkoopevenement Aan de Singel fase 1

In NON Bar (17.00 uur - 18.30 uur). Adres: Hoofdstraat 26, De Lier.

image alt

Wonen rond de Wilgenplas

Zie jij jezelf al wonen in deze nieuwe ‘Wilgenbuurt’ die wordt omringd door groen en water? Met de Wilgenplas in het hart van de wijk. Hier geniet je van het uitzicht over het water, terwijl je kinderen spelen met de buurkinderen pal voor je in het gras. Links van je zit de buurman in zijn voortuin een krant te lezen. Zie je het voor je? Zo voelt wonen in Aan de Singel. Een groene wijk voor jong en oud! Fase 1 bestaat uit 43 woningen. Je kunt je momenteel nog inschrijven op jouw favoriete bouwnummers.

Bekijk het woningaanbod

Online verkoop reeds gestart

Op het verkoopevenement krijg je antwoord op al jouw vragen. De online verkoop is al van start gegaan, namelijk op woensdag 30 augustus. De inschrijfperiode sluit op vrijdag 8 september 17.00 uur, dus je hebt ook na het evenement nog ruim de tijd om de juiste beslissing te maken.

Meer verkoopinformatie
  Lees meer nieuws
  Bekijk de woningen