Nieuw woningaanbod in Lierkwartier

14 november '23

Wil jij graag wonen in Lierkwartier in De Lier, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt namelijk een nieuwe fase aan in Aan de Singel en de woningtypen staan nu online! Bekijk snel de schetsimpressies, de belangrijkste kenmerken en concept plattegronden. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

De woningtypen in Aan de Singel fase 2

Na het succes van Aan de Singel fase 1 is het tijd voor nieuw aanbod in deze wijk. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van fase 2. Op de pagina woningen kun je de voorbeeld schetsimpressies, kenmerken van de woningtypen en concept plattegronden alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop in het eerste kwartaal van 2024. Deze nieuwe fase bestaat uit 64 woningen in verschillende typen namelijk:

  • 17x Rijwoning 5,40m breed Wilgenhart – circa 122 m2, 3 slaapkamers
  • 13x Rijwoning 5,40m breed – circa 122 m2, 3 slaapkamers
  • 9x Rijwoning 5,10m breed Wilgenhart – circa 115 m2, 3 slaapkamers
  • 8x Rijwoning 5,70m breed Wilgenhart – circa 129 m2, 3 slaapkamers
  • 8x 2 onder 1 kap Woning – circa 178 m2, 3 slaapkamers
  • 4x Herenhuis 6,60m breed – circa 151 m2, 3 slaapkamers
  • 4x 2 onder 1 kap Villa – circa 178 m2, 3 slaapkamers
  • 1x Vrijstaande Villa – circa 193 m2, 3 slaapkamers

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van fase 2? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en prijsindicatie, én hoort wanneer de verkoop start. 

Naar de pagina 'Woningen'

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? En ben je benieuwd naar hoe de toewijzing verloopt? Lees dan snel verder op de pagina Woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Welk woningtype spreekt je aan? Woningen