Maak kennis met Aan de Singel

16 februari '23

Dit is Aan de Singel, het nieuwste project in Lierkwartier. Dit gebied in De Lier breidt uit met nog eens 107 woningen die in meerdere fases worden verkocht. De verkoop start naar verwachting in de zomer van 2023. Een mooi moment dus om je meer te vertellen over Aan de Singel. Benieuwd naar wat er de komende tijd gaat gebeuren?

image alt

Wat kun je vinden op de website van Aan de Singel?

Wil je weten waar Aan de Singel precies ligt of ben je benieuwd naar de sfeer van de wijk? Je kunt er meer over lezen op de pagina visie. Ook staat er een globale planning op de site en vertellen we je hoe goed bereikbaar de plek is. Op dit moment geeft de website je een goed beeld van wat je kunt verwachten. Als dit je aanspreekt, zorg dan dat je op de hoogte blijft. Dat kan door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

image alt

Wat voegen we allemaal nog toe?

Als we exact weten hoe de woningen eruit gaan zien, delen we de nieuwe beelden op de website. Ook kunnen we over een tijdje al wat plattegronden laten zien en vertellen we wat de prijsranges zijn. Zo kom je steeds meer te weten. Als de verkoop start, is de hele website gevuld met alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te maken. Kun jij ook niet wachten?

Hoe gaat de toewijzing van de woningen? Toewijzing
Wat gebeurt er de komende tijd? Planning Aan de Singel