Het nieuwe woningaanbod in Lierkwartier

12 april '23

Wil jij graag wonen in Lierkwartier, maar heb je nog geen woning kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Met trots presenteren wij de woningtypes van Aan de Singel fase 1! Bekijk snel de schetsimpressies en de belangrijkste kenmerken. Misschien staat jouw droomhuis er tussen!

image alt

De woningtypen in Aan de Singel fase 1

De tijd is rijp voor nieuw aanbod in Lierkwartier. En dat komt eraan! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van Aan de Singel fase 1. Op de pagina woningen kun je de schetsimpressies en kenmerken van de woningtypen alvast bekijken. Naar verwachting start de verkoop nog deze zomer. Deze fase bestaat uit 43 woningen in verschillende typen namelijk:

 • Rijwoning 5,40m breed (4x) – circa 121 m2 woonoppervlakte en 3 slaapkamers
 • Rijwoning 5,40m breed Wilgenhart (14x) – circa 121 m2 woonoppervlakte en 3 slaapkamers
 • Rijwoning 5,70m breed Wilgenhart (6x) – circa 130 m2 woonoppervlakte en 3 slaapkamers
 • Herenhuis 6,60m breed (4x) – circa 150 m2 woonoppervlakte en 3 slaapkamers
 • 2 onder 1 kap villa 6,30m breed (12x) – circa 180 m2 woonoppervlakte en 3 slaapkamers
 • Vrijstaande villa 6,60m breed (3x) - circa 190 m2 woonoppervlakte en 4 slaapkamers

Bekijk de woningtypes

Interesse?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van Aan de Singel fase 1? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor deze fase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de prijsindicatie, bouwnummerspecificaties en plattegronden. Uiteraard hoor je dan ook direct wanneer de verkoop start. 

Woningaanbod

Wat kun je verwachten?

 • Medio mei delen we de koopsomindicaties per woningtype op de website.
 • Binnen circa 1 tot 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
 • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
 • Zodra de verkoop start kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
 • Zodra de inschrijving is gesloten vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Een woning kopen. Zo werkt het!

Wil je nu alvast meer weten over hoe het kopen van een woning in dit project in zijn werk gaat? Lees dan gauw verder op de pagina woning kopen. Hier kun je alle stappen van het proces lezen. Tip: bekijk ook de videoserie over het kopen van een nieuwbouwwoning. Dan ben je helemaal voorbereid!

Vrijstaande villa
Iets vragen? We helpen je graag! Contact
Interesse? Bekijk de woningen