De woningprijzen van Aan de Singel fase 2 zijn definitief

7 maart '24

Heb je jouw zinnen gezet op een mooie woning in Aan de Singel fase 2? Dan wil je natuurlijk ook weten wat deze gaat kosten. Eerder deelden we indicatieve prijzen per woningtype met je, maar nu zijn ze definitief per bouwnummer vastgesteld. Kijk snel of jouw favoriete woning binnen jouw budget past!

Inclusief voorzieningen

Alle prijzen van de woningen van Aan de Singel fase 2 zijn inclusief tegels en sanitair in de badkamer. Maar ook inclusief duurzame voorzieningen zoals vloerverwarming en zonnepanelen. Bovendien zijn de koopsommen vrij op naam. Dat betekent dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen:

  • makelaarskosten;
  • notariskosten voor de leveringsakte;
  • aansluiting van elektra, water en riolering.
Bekijk de prijzen per woning
image alt

Financiële check

Per woning is nu bekend wat de definitieve prijs is. Dat maakt de informatie die je nodig hebt om een keuze te maken compleet. Het enige wat je nu kunt doen voordat de verkoop start, is een financiële check opvragen bij de bank. Zo weet je zeker of je jouw favoriete woning ook kunt financieren. Daarnaast vergroot jouw kans op een woning, hoewel toewijzing gebeurt op basis van de rangvolgordelijst gemeente Westland.

Meer over de financiële check

Save the date!

De online verkoop van de 64 woningen van start donderdag 21 maart. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven als de verkoop is gestart, via jouw persoonlijke account. Uiteraard vindt er ook een informatiebijeenkomst plaats. Hierover snel meer! De toewijzing van de woningen gebeurt op basis van de rangvolgordelijst gemeente Westland. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

  Financiële check
  Het woningaanbod