Inloopavond Lier Molen

18 mei '18

De gemeente Westland en BPD Ontwikkeling zijn een samenwerking aangegaan voor het
ontwikkelen van de nieuwbouwlocatie Lier Molen Sloot in De Lier. Dit project bestaat uit de bouw van totaal circa 800 woningen.

Voor de eerste fase is inmiddels door de gemeente Westland een voorontwerp bestemmingsplan ter inzage gelegd. Dit voorontwerp is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.
De eerste fase betreft het gebied Lier Molen dat wordt begrensd door de Veilingweg, Vreeburchlaan en de bestaande bebouwing van de dorpskern van De Lier. Aan deze eerste fase is een deel van het gebied Molensloot toegevoegd waar mogelijk een nieuwe basisschool zal komen.

Concept VO stedenbouwkundig plan

Op donderdag 17 mei organiseerde BPD Ontwikkeling in samenwerking met de gemeente Westland in het kader van de bestemmingsplanprocedure een inloopavond. De avond was een succes, ruim 200 belangstellenden bezochten de inloopavond. Tijdens de inloopavond konden belangstellenden het concept voorlopig ontwerp stedenbouwdig plan bekijken en hier vragen over stellen. Ook konden bezoekers op een groot scherm een doorlopende presentatie bekijken om alvast een goed beeld te krijgen van deze nieuwe woonbuurt. 

Op de hoogte blijven? Meld je aan!
Meer lezen? Naar het vorige nieuwsbericht