Op de Akkers fase 1 groot succes!

24 april '20

Bijna een maand geleden is het al, de datum waarop de eerste fase van Op de Akkers in verkoop ging. Deze wijk, onderdeel van het project Lierkwartier, bestond uit 80 woningen. Inmiddels kunnen we jullie een update geven over hoe de verkoop is gegaan!

De eerste koper is een feit!

Op de Akkers fase 1 bleek een onwijs gewild plan. Toen de verkoop startte op 26 maart, hebben wij maar liefst 300 inschrijvingen mogen ontvangen voor maar 80 woningen. Het is dus wel gebleken dat wonen in De Lier ‘hot’ is! Op 10 april hebben wij contact opgenomen met iedereen die een woning toegewezen had gekregen, om hen het goede nieuws te vertellen. Inmiddels zijn we alweer een stapje verder; op 23 april is de eerste woning officieel verkocht!

Helaas moesten wij ook heel veel mensen teleurstellen. Daar hebben wij echter goed nieuws voor! Voor jullie zijn wij achter de schermen al druk bezig met het voorbereiden van een tweede fase. We verwachten jullie daar in mei meer over te kunnen vertellen. Wij streven ernaar om in juni al in verkoop te gaan. Uiteraard blijven wij je daarover informeren via nieuwsbrief!

  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk de visie van Lierkwartier