Succesvolle Dag van de Bouw bij Lierkwartier

14 juli '22

In juni was de Dag van de Bouw 2022. Van Mierlo heeft in samenwerking met BPD de bouwplaats van Het Lierkwartier opengesteld voor publiek. Het was een zeer geslaagde dag, met een geweldige opkomst van maar liefst 612 bezoekers.

image alt

Activiteiten

Er waren leuke activiteiten georganiseerd voor de kleine (en grote) bouwvakkers om kennis te maken met het werk in de bouw. Bezoekers konden een stukje muur metselen onder begeleiding van de vakmannen van Metselbedrijf Zwaan, er stond een hijskraan van Blansjaar B.V., een graafsimulator van Van Delft Infra en er was een ‘dode hoek’ simulator aanwezig met medewerkers van de bedrijven Molenaar Service en ML Opleidingen.

image alt

Zicht over de wijk

Daarnaast was er de Lierkwartier markt, waarbij vertegenwoordigers van Bustin Dakonderhoud, Olsthoorn Makelaars, Bouwmensen West, Voortman Groep namens KeukenVision, Wattco en Van Mierlo met stands stonden om meer te vertellen over het vak. Ook konden bezoekers op de foto als echte bouwvakker, stonden er een aantal voordeuren van woningen-in-aanbouw open en konden bezoekers plaatsnemen in de stoel van de uitvoerder in de bouwkeet. Als eyecatcher stond er in het midden van de bouwplaats een uitkijktoren van Reco, met uitzicht over het gehele Lierkwartier en het Westland.

Eten en drinken

Een hapje en drankje kon natuurlijk niet ontbreken op deze prachtige, zonnige dag. Trefzeker heeft het terras (met springkussen) en de drankjes verzorgd, rond het middaguur kwam Slagerij Zwaard met broodjes burger, pulled chicken en saté en om het evenement compleet te maken arriveerde Marcello Gelato met zijn ijscokar gevuld met Italiaans ijs. Kortom, het was een geslaagde Dag van de Bouw 2022! Tot volgend jaar!

  Lees meer nieuws
  Contact