AED aan voorgevel Aan de Lanen Appartementen

22 augustus '22

Het kan levens redden: de AED. Aan de voorgevel van het nog op te leveren appartementencomplex in Lierkwarter wordt zo'n apparaat geplaatst. Hierdoor hebben de bewoners van de 47 appartementen snel toegang tot een defibrillator bij een noodsituatie.

image alt

Aan de gevel

De AED-kast wordt aan de gevel naast de deur van de containerruimte bevestigd en constant voorzien van stroom door een aparte wandcontactdoos. De AED-kast gaat op circa 1,35 meter hoogte hangen, zodat deze voor iedereen toegankelijk is. Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok.

image alt

Over de buitenkast

De AED-kast betreft een ontwerp van Nexus, dat geschikt is voor alle bekende merken AED's. De buitenkast is zeer robuust en duurzaam en geschikt voor elk seizoen. De opvallende groene kleur en LED-verlichting zorgen ervoor dat de kast eenvoudig vindbaar is. Bij een noodgeval kan de kast in één seconde worden geopend en gesloten.

  Lees meer nieuws
  Vragen? Neem contact op