Verkoop Op de Akkers fase 2 gestart

18 juni '20

Goed nieuws! De 55 woningen van Op de Akkers fase 2 zijn per vandaag in verkoop. Op de website kan je alle verkoopdocumenten terugvinden bij je favoriete bouwnummer onder het kopje Downloads. De documenten vind je ook in je Mijn Eigen Huis-account, waarmee je je voorkeuren door kunt geven.

Geef je voorkeuren door

In je Mijn Eigen Huis omgeving vind je de verkooptekeningen, optieboekjes, technische omschrijving en meer-minderwerklijsten van je favoriete woning. Ook alle juridische stukken zijn hier terug te vinden. Log in op je persoonlijk account en geef je 5 voorkeuren door.

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak dan snel een account aan en geef je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met vrijdag 26 juni 17.00 uur. Op donderdag 2 juli vindt de toewijzing plaats. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Alles over Mijn Eigen Huis