Verkoop Op de Akkers fase 1 gestart!

26 maart '20

Het is dan eindelijk zover, de 80 woningen van Op de Akkers fase 1 zijn in verkoop! Alle documenten over de verschillende bouwnummers zijn op de website terug te vinden, en kan je downloaden wanneer het jou uitkomt. Kijk gauw of je droomwoning er bij zit en geef je voorkeuren door via je Mijn Eigen Huis-account.

Geef je voorkeuren door

In je Mijn Eigen Huis omgeving vind je de verkooptekeningen, optieboekjes, technische omschrijving en meer-minderwerklijsten van je favoriete woning. Ook alle juridische stukken zijn hier terug te vinden. Log in op je persoonlijk account en geef je 5 voorkeuren door.

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak dan snel een account aan en geef je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met zondag 5 april 17.00 uur. Op vrijdag 10 april vindt de toewijzing plaats. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.