Opgeleverd

Op de Akkers wordt aangesloten op warmtenet HVC

17 januari '20

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan Op de Akkers. Inmiddels is er meer bekend over hoe de woningen verwarmd worden; de woning worden aangesloten op het warmtenet van HVC.

Het warmtenet

Woningen uit Op de Akkers, die eind Q1 2020 in verkoop gaan, worden aangesloten op het warmtenet van HVC. Dat betekent dat warm water via een ondergronds leidingnet wordt gebruikt om de woningen te verwarmen. Deze manier van verwarmen is stukken duurzamer dan verwarming via aardgas, omdat het warme water afkomstig is uit ondergrondse aardlagen. Er worden dus natuurlijke stoffen gebruikt om warmte om te wekken, in plaats van fossiele brandstoffen.

Download de flyer over het warmtenet
Op de Akkers

Op de hoogte blijven

Naar verwachting gaat de eerste fase van Op de Akkers in het 1e kwartaal van 2020 in verkoop.  Lijkt het jou ook zo aantrekkelijk om hier te wonen? Als je straks een woning wilt kopen in Liermolen De Lier dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat?

Maak een account voor Mijn Eigen Huis
  Bekijk de woningtypes
  Bekijk de planning voor Op de Akkers