Opgeleverd

Op de Akkers komt eraan!

14 augustus '19

Het is zover, Lierkwartier Op de Akkers komt eraan! Na wat geduld ligt er nu een prachtig plan dat binnenkort in verkoop gaat! Grenzend aan water, de Parklaan en de Veilingweg komt deze nieuwe woonbuurt van De Lier, waar je heerlijk woont en recreëert middenin het groen. En dat allemaal op een steenworp afstand van Den Haag, Rotterdam en Delft. Met 104 woningen heeft Op de Akkers voor ieder wat wils. Benieuwd of jouw droomwoning ertussen zit? Kijk snel mee!

image alt

8 verschillende woningtypen

De wijk Op de Akkers bestaat in het totaal uit 104 woningen, verdeeld over 8 verschillende woningtypen! Van gezellige hoek- en tussenwoningen tot ruime 2 onder 1 kapwoningen, gelijkvloerse bungalows, statige herenhuizen en zelfs een vrijstaande villa. Met de vroegere akkers van het gebied als inspiratie voor de bouwstijl is het duidelijk dat het dorps- en gezinsleven hier centraal staat. Zie jij jezelf wel wonen in één van deze woningen? Laat je NAW-gegevens dan achter bij jouw favoriete woningtype!

Bekijk de woningtypen

De planning

Momenteel is er nog geen definitieve datum voor de start verkoop bekend. Naar verwachting gaat Op de Akkers het 4e kwartaal van 2019 in verkoop. Zodra we hier meer over weten brengen we je hiervan op de hoogte door middel van een nieuwsbrief of -bericht.