Opgeleverd

Impressies en prijzen Op de Akkers fase 1 bekend!

28 februari '20

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! De definitieve prijzen van de woningen van fase 1 in Op de Akkers zijn bekend! Je vindt ze bij het woningaanbod. Daar zijn vanaf nu alle woningtypes te vinden. Kijk snel of jouw droomhuis binnen je budget valt!

Inloggen of account aanmaken

Binnenkort meer stukken beschikbaar

Nu de prijzen en de definitieve impressies van de woningtypes bekend zijn, ben je natuurlijk ook nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de plattegronden. Gelukkig zijn die al bijna klaar, en verwachten we al op heel korte termijn de plattegronden te kunnen delen. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

Jouw huis financieren

Je hebt alle woningtypes van fase 1 bij het woningaanbod bekeken en hebt je oog laten vallen op één (of misschien wel meerdere) types. Nu je de van-tot prijs weet van het type waar jouw voorkeur naar uitgaat, wil je natuurlijk ook weten of dit financieel haalbaar is. We leggen hier uit hoe de financiële check werkt die wij hanteren.


Over de toewijzing kunnen we vertellen dat dit via het systeem van de Gemeente Westland verloopt. Hier volgt later meer informatie over.

Blijf op de hoogte

Wil jij graag in Op de Akkers wonen en ben je en nog niet ingeschreven? Maak dan nu een Mijn Eigen Huis-account aan. Op die manier kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen richting de start-verkoop.