Aankondiging Op de Akkers fase 2

28 mei '20

Na het succes van Op de Akkers fase 1 hebben we goed nieuws voor iedereen die geen woning wist te bemachtigen; er komt een tweede fase van dit mooie nieuwbouwproject in De Lier.

image alt

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om alles gereed te krijgen. Wel kunnen we al vertellen dat deze fase zal bestaan uit 55 woningen. De eengezinswoningen Type A, Type B, Type C en vrijstaande villa Type J uit fase 1 komen terug en worden aangevuld met 16 seniorenwoningen. Hier kan je gelijkvloers wonen aan het water, in een woning van minstens 124 m2!

Blijf op de hoogte!

In de komende weken komen we met informatie, waaronder de definitieve start verkoop-datum. Houd de website en social media dus goed in de gaten! Ondertussen kun je je alvast voorbereiden op de verkoop. Wil je meer informatie over het aanbod, ga naar de site en laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woningtype(s). Je ontvangt dan als eerste de nieuwste informatie over die woning, zoals de prijzen, de plattegronden en de ligging van de woningen. Ook krijg je bericht als de verkoop daadwerkelijk start.

Zoals gezegd komen er een aantal woningtypes terug in fase 2, die ook al in fase 1 in verkoop zijn gegaan. Er zijn nog een aantal woning beschikbaar uit die eerste fase. Benieuwd of jouw droomwoning daar tussen zit? Neem snel een kijkje bij het woningaanbod en schrijf je in op je favoriete bouwnummer!

Naar de woningen