Opgeleverd

Woningen Aan de Lanen fase 1 toegewezen

16 april '21

De inschrijving van Aan de Lanen fase 1 is gesloten. Inmiddels heeft de toewijzing van deze eerste fase plaatsgevonden. Alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn op de hoogte gesteld.

Vervolg proces

Als je een woning toegewezen hebt gekregen, bevestig je in jouw account van Mijn Eigen Huis binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen. Let op: Als je een optie afwijst, dan sta je automatisch onderaan de reservelijst voor eventuele andere bouwnummers waar je je voor hebt opgegeven.

Als je geen woning hebt bemachtigd, zie je in je account dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en). Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat. 

Aan de Lanen bestaat uit meerdere fases. We hopen binnen afzienbare tijd, namelijk rond de zomervakantie, de volgende fase in verkoop te brengen. Als je onderaan de website je mailadres hebt achtergelaten, ontvang je als eerste bericht wanneer er nieuw woningaanbod is.