Opgeleverd

Verkoop Aan de Lanen fase 2 gestart

8 juli '21

Goed nieuws! De 56 woningen van Aan de Lanen fase 2 zijn per vandaag in verkoop. Op de website kan je alle verkoopdocumenten terugvinden bij je favoriete bouwnummer onder het kopje Downloads. De documenten vind je ook in je Mijn Eigen Huis-account, waarmee je je voorkeuren door kunt geven.

Geef je voorkeuren door

In je Mijn Eigen Huis omgeving vind je de verkooptekeningen, optieboekjes, technische omschrijving en meer-minderwerklijsten van je favoriete woning. Ook alle juridische stukken zijn hier terug te vinden. Log in op je persoonlijk account en geef je 5 voorkeuren door. Let op, het maakt niet uit of je dit meteen op 8 juli doet of pas 15 juli. Bij de toewijzing wordt gekeken naar de inschrijfduur bij de gemeente. Meer informatie daarover vind je hier.

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak dan een account aan en geef je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met vrijdag 16 juli 17.00 uur. Op vrijdag 23 juli ontvang je bericht over de toewijzing. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.