Save the date voor Lierkwartier Aan de Lanen fase 2

2 juli '21

Goed nieuws! We kunnen inmiddels duidelijkheid geven over de start verkoop van Aan de Lanen fase 2, en over hoe de toewijzing is geregeld. Lees snel verder!

image alt

Selecteer je favoriete bouwnummers

Inmiddels staan de bouwnummers live op de website. Op de woningenpagina zie je in één oogopslag het hele plangebied. Hier kan je je muis op je favoriete woningtype zetten, en zie je meteen welke woningen hier onder vallen. Klik op je favoriete woning en bekijk de kenmerken van dit specifieke bouwnummer. Is dit jouw droomwoning? Geef de woning dan een hartje. Je kan op die manier je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wishlist, dan kan je op 8 juli snel en makkelijk je voorkeuren doorgeven!

image alt

Start verkoop

Op 8 juli zullen de 56 woningen van Aan de Lanen fase 2 in verkoop gaan. Die dag zullen ook alle verkoopstukken op de website te vinden zijn. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. 

image alt

Toewijzing

Voorkeuren doorgeven kan tot en met 16 juli. Nadat de verkoop is gesloten, worden de woningen toegewezen. Dit gebeurt via de rangvolgorde van de Gemeente Westland. Op 23 juli ontvang je bericht over de toewijzing van de woningen. Benieuwd hoe de procedure werkt?