Inschrijving Aan de Lanen fase 1 gesloten

9 april '21

De reguliere inschrijving van de woningen in Aan de Lanen fase 1 is gesloten. Heb je jouw voorkeuren doorgegeven? Dan zie je vrijdag 16 april rond 15:00 uur in jouw Mijn Eigen Huis account de uitslag van de toewijzing en je ontvangt een e-mail. Heb je geen woning toegewezen gekregen dan ben je op de reservelijst geplaatst. Ook dat zie je terug in jouw account.

 

Belangstelling voor de woningen na de inschrijving

Ben je nieuw op deze website of ben je enthousiast over de woningen, alleen de inschrijving is al gesloten? Geen probleem! De verkoop van de woningen is gestart op 1 april 2021 en tot en met 9 april kon je inschrijven op een woning. Ook al is de inschrijving gesloten, meld je dan toch aan als belangstellende door je gegevens achter te laten bij jouw favoriete woning op de woningenpagina.

Vervolg

De lijst van de kandidaten die zich ingeschreven hebben worden doorgestuurd naar de gemeente Westland. Van de gemeente Westland ontvangen wij de rangvolgordelijst retour aan de hand van wie het langst ingeschreven staat bij het gemeentelijk woningzoekende bestand. Let op! dat de hoofdinschrijver gelijk is aan de inschrijving van het gemeentelijke woningzoekende bestand. We proberen zoveel mogelijk kandidaten op hun eerste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de eerste voorkeur bouwnummer aan de hand van de rangvolgorde lijst van de gemeente Westland. Wij hanteren onderstaande opeenvolgende criteria:

1) Rangvolgorde lijst gemeente Westland op eerste voorkeur bouwnummer.
De kandidaat die het langst staat ingeschreven bij de gemeente Westland wordt op basis van zijn eerste voorkeur bouwnummer toegewezen.

2) Bij meerdere kandidaten op eerste voorkeur bouwnummer.
Er wordt toegewezen op eerste voorkeur bouwnummer. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we naar de inschrijfdatum rangvolgordelijst van de gemeente Westland.

Let erop dat je aanmelding op dezelfde naam staat als de aanmelding in het gemeentelijke woningzoekende bestand. De rangvolgorde lijst van de gemeente Westland wordt alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

3) Overige voorkeuren bouwnummers
Als alle kandidaten op eerste voorkeur bouwnummer zijn toegewezen dan kijken wij naar de overige voorkeuren bouwnummers en proberen wij aan de hand van de rangvolgorde lijst van de gemeente Westland de overgebleven kandidaten als nog zijn hoogst mogelijke voorkeur toe te wijzen. Je kunt tijdens de verkoopperiode rustig de tijd nemen om je voorkeuren (maximaal 5) door te geven.

Wij streven naar een optimale bezetting op eerste voorkeur van alle bouwnummers. Dat betekent dat - als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer - dat bouwnummer aan jou wordt toegewezen. Dat geldt niet voor inschrijvers die niet in het gemeentelijke woningzoekende bestand staat. Die krijgen te allen tijde het eerste vrije bouwnummer van hun hoogste voorkeur toegewezen.