Planning Op de Akkers

De woningen van Op de Akkers fase 1 zijn inmiddels uitverkocht. Op 18 juni 2020 is Op de Akkers fase 2 in verkoop gegaan. Inmiddels zijn ook alle woningen in fase 2 verkocht.

Vervolg

Naar verwachting worden de eerste woningen in het vierde kwartaal 2021 opgeleverd. De opleverprognose is onder voorbehoud en kan door onvoorziene omstandigheden tijdens het bouwproces wijzigen. Tijdens de bouw van de woningen is de aannemer afhankelijk van o.a. weersomstandigheden, onderaannemers, leveranciers en derden. De prognose kan wijzigen tot het moment van verzending van de officiële opleverbrief.

Zodra de afbouw van de woningen is gestart, kunnen de opleverprognose worden gespecificeerd naar maanden. De verwachting is dat de afbouw week 16 (eind april 2021) zal starten.

Naarmate de afbouwfase vordert en de nutswerkzaamheden worden uitgevoerd (de start van de nutswerkzaamheden is een spannend moment in het bouwproces), kan de opleverprognose worden gespecificeerd naar weken.
De exacte opleverdatum van de woning, ontvangen de kopers in de opleverbrief. Dit is minimaal twee weken voor de daadwerkelijke oplevering van de woning. 

Bekijk het actuele woningaanbod
  Lees meer over duurzaamheid
  Bekijk de woningen