Planning Aan de Lanen

Aan de Lanen is de 2e wijk van het nieuwe woongebied Lierkwartier. Na het doorslaande succes van Op de Akkers fase 1 en fase 2 volgen we met de verkoop van ruim 110 nieuwbouwwoningen en circa 45 appartementen in Aan de Lanen. Dit gebeurt verspreid over verschillende fases. De woningen van de Aan de Lanen fase 1 staan inmiddels allemaal onder optie. Fase 2 is per 8 juli 2021 in verkoop. Over de appartementen volgt spoedig meer informatie.

In aanloop naar de verkoop

In aanloop naar de start verkoop wordt de informatie op de website steeds verder uitgebreid, met meer details over de wijk en de woningen. Zodra de woningtypes uitgewerkt zijn, zijn ze op de website te bekijken en kun je je aanmelden als geïnteresseerde door je NAW-gegevens in te vullen bij je favoriete woningtype.

Start bouw

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de grond bouwrijp is én de omgevingsvergunning onherroepelijk is verklaard, krijgt de aannemer de opdracht te starten met de bouw. Uiteraard heeft de aannemer dan nog wel een aantal maanden voorbereidingstijd nodig voordat de werkzaamheden daadwerkelijk starten. De aannemer zal tijdens de bouw een steeds duidelijkere planning communiceren.

Oplevering

Op dit moment valt nog geen realistische voorspelling te doen wanneer de woningen in Aan de Lanen worden opgeleverd. Zodra de bouw start, kunnen we hier meer concrete informatie over geven.

  Bekijk het woningaanbod
  Vragen? Neem contact op!